WAT WE DOEN

 

FOWATRON 1.1

Met onze FOWATRON-1.1 willen we een conversatie aan gaan met de deelnemer. Zij beslissen wat we tekenen. Zo wordt het een beleving voor ons maar ook voor hen. De deelnemers worden uitgedaagd met verschillende opdrachten om op een laagdrempelige manier nieuwe manieren van illustratie te ervaren.

36813538_10215330227863215_4693428579034
IMG_9306.JPG

BLINDE DOZEN

Onze blinden dozen vertellen je wat je moet doen! Ze hebben steeds een andere opdracht voorzien bovenop de doos. Ze bestaan met opdrachten per twee per vier of alleen. De deelnemers lezen de opdracht die op de blinde doos staat, bv: teken een portret van elkaar, en voeren deze uit. Ze steken beide een blad papier en een pen in de doos samen met hun handen en kunnen dus niet meer zien wat ze tekenen. Nu gaan ze elkaar tekenen en als ze klaar zijn halen ze het blad er uit en kunnen ze dit meenemen. Er bestaan verschillende opdrachten. Deze kunnen altijd aangepast worden naar een bepaald thema of per dag gewisseld worden.

ILLUSTRATIE REPORTAGIE

Je kunt ons altijd inhuren om een illustratieve reportage te maken van jullie evenement, huisfeest, zomerse bbq of vergadering! We nemen de sfeer op als hongerige, creatieve sponzen. We gaan gesprekken aan (of juist niet) en maken illustraties van heel het gebeuren. Achteraf krijg je van ons een afgewerkt album vol gezellige illustraties.

IMG_9306.JPG